Hooikoorts

Astrid (34 jaar)


Het begon al in de maand mei; veelvuldig niezen, een loopneus, jeukende en tranende ogen. Ik werd er helemaal gek van. Met het mooie weer in aantocht, afgewisseld met hier een daar een stofbui is dat voor menig mens echt genieten. De zomerkleding heeft plaatsgemaakt voor de winterkleding en de mensen om mij heen zijn in een vrolijke stemming. Ik niet. Ik weet wat dit betekent. Het gras groeit en de bomen/bloemen staan in bloei. Een blik naar buiten en ik zie de pollen letterlijk voorbij vliegen. Ik kan er serieus wel om huilen. Waren het niet dat mijn ogen sowieso al te maken hebben met de nodige hooikoortsverschijnselen. Zoveel dingen heb ik al geprobeerd en helaas zonder resultaat. Ik vond dat het nu wel een keer genoeg was geweest. En ben online gaan Googlen toen mijn oog viel op een homeopathisch geneesmiddel genaamd; Noviral Anti Allergie Spray. Het stopt de oorzaak in plaats van alleen de symptomen te behandelen en het versterkt het eigen afweermechanisme van het lichaam. Het voorkomt en vermindert niezen, een lopende neus en jeukende ogen. Super precies wat ik nodig had! De hooikoortsspray besteld en meteen gebruikt toen het binnenkwam. Echt heel eenvoudig toe te dienen en ik merkte direct verschil. Doordat het een beschermend laagje achterlaat in je neus, kunnen de pollen zich niet ‘hechten’ in je neus. De spray ruikt bovendien ligt naar menthol, een aangename geur die ik een welkome afleiding vind. Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens een betaalbaar geneesmiddel is. Nu durf ik gewoon weer naar buiten en is het geen gedoe meer met zonnebril, zakdoekjes en andere middelen.

Anne (23 jaar)


In de maand juni zijn mijn hooikoortsklachten echt op zijn hoogtepunt; veelvuldig niezen, een loopneus, jeukende en tranende ogen. Om gek van te worden. Op sommige dagen durf ik niet eens naar buiten. Zeker niet als ik dan al die pluisjes van de bloesems in de lucht zie zweven. Ik wil wel gewoon naar mijn werk kunnen zonder dat ik achter elkaar blijf niezen en de berg met zakdoekjes alsmaar groter wordt. Met die tranende ogen is het zelfs een ramp om mijn make-up op zijn plek te houden. Gelukkig weten mijn collega’s van mijn hooikoorts en dat ik er soms niet uitzie, maar irritant is het wel. Een van mijn collega’s attendeerde mij op Noviral Anti Allergie Spray. Hij had zelf ook al jaren last van hooikoorts en gebruikte dit homeopathisch geneesmiddel nu al geruime tijd en was er erg enthousiast over. Het stopt de oorzaak in plaats van alleen de symptomen te behandelen en het versterkt het eigen afweermechanisme van het lichaam. Het voorkomt en vermindert niezen, een lopende neus en jeukende ogen. Ik kon het eenvoudig via Kruidvat online bestellen en het de volgende dag al ophalen in de winkel. De spray hoef je alleen maar in je neus te sprayen en het werkt binnen een paar minuten. Ik merkte direct verschil, geen loopneus en geen tranende en jeukende ogen! Oh en wat was ik blij dat ik gewoon weer normaal buiten kon wandelen in mijn lunchpauzes.

Nancy (41 jaar)


Super goed, helpt geweldig die Noviral. Eindelijk iets gevonden dat bij mij past, omdat het 100% natuurlijk is en ik geen vervelende pillen hoef te slikken. Ik was al zo lang aan het zoeken. Noviral legt een beschermend laagje aan in de neus. En het werkt direct. Zo eenvoudig in gebruik ook. Ik kan het iedereen aanraden.

Tom (43 jaar)


Ik ben al jaren bekend met hooikoorts. Het niezen is irritant, maar die jeukende en tranende ogen. Daar werd ik helemaal gek van. Heb al van alles geprobeerd. Mijn vrouw werd er nog gekker van dan ik. Zij kwam ineens met Noviral aanzetten. Had ze gezien online bij Kruidvat. Eerst was ik nog sceptisch. Het is alleen zo eenvoudig in gebruik, dat ik toch wel wilde proberen. Daarna ging het meteen stukken beter. Oke, ik moet nog steeds niet als alle pollen actief zijn, daar in liggen rollen. Het scheelt dat ik nu gewoon buiten kan wandelen met onze hond.

Debbie (32 jaar)


Vanaf dat ik jong was heb ik al te maken met hooikoorts. Om gek van te worden. Allerlei middeltjes heb ik geprobeerd. Van de een werd ik nog suffer dan van de andere. Ik wilde eigenlijk iets dat direct werkte en dat ik eenvoudig zou kunnen gebruiken waar ik ook was. Mijn DA drogist adviseerde mij Noviral, dat is 100% natuurlijk. Het zorgt niet voor gewenning of iets dergelijks. En die hondenallergie waar ik normaal mede gevoelig voor ben, die pak ik gelijk mee met dit spul. Top!
Hooikoortsallergie? Noviral Anti Allergie Spray helpt bij hooikoorts, stof- en dierenallergie