Dierenallergie

Op bezoek bij vrienden of familie met een hond, kat of ander huisdier of een bezoekje met kinderen aan de kinderboerderij kan voor sommige mensen problemen geven. Wanneer je allergisch bent voor de huidschilfers van een van deze dieren kunnen er klachten ontstaan zoals rode en tranende ogen, niezen en een loopneus. De klachten kunnen zelfs later optreden wanneer je alweer niet meer in de buurt bent van het dier.

Een dierenallergie wordt dus niet veroorzaakt door de haren van het dier maar door de huidschilfers. Aan de haren van dieren zitten vaak huidschilfers dus wanneer je in contact komt met (huis)dierenharen en je bent allergisch kunnen er klachten optreden. Zodra je in contact komt met de huidschilfers maakt je lichaam histamine aan, dit stofje veroorzaakt de allergische reactie van je lichaam.

Je kunt natuurlijk niet op bezoek gaan bij vrienden of familie met een huisdier of de huisdieren tijdelijk in een andere ruimte plaatsen maar dat is natuurlijk niet altijd mogelijk. En wat als je zelf graag een huisdier wilt of bijvoorbeeld je kinderen? Is er dan wel iets aan te doen?

Een medisch hulpmiddel zoals Noviral Anti Allergie Spray kan je bewapen tegen dierenallergie.

Dierenallergie? Noviral Anti Allergie Spray helpt bij hooikoorts, stof- en dierenallergie