Noviral Anti Allergie Spray bij hooikoorts

Noviral Anti Allergie Spray - Je wapen tegen hooikoorts

Naar schatting heeft één op de vijf mensen last van hooikoorts. Door pollen, stuifmeel of andere allergenen via de neus in te ademen ontstaan er allergische reacties. Symptomen van hooikoorts zijn onder andere: niezen, een kriebelende of lopende neus en jeukende of tranende ogen.

Noviral Anti Allergie Spray is een medisch hulpmiddel. Het is een klinisch bewezen, 100% natuurlijke poederspray voor de neus. Noviral biedt direct effectieve bescherming tegen hooikoortsverschijnselen.

Ervaring Noviral bij hooikoorts

Vanaf dat ik jong was heb ik al te maken met hooikoorts. Om gek van te worden. Allerlei middeltjes heb ik geprobeerd. Van de een werd ik nog suffer dan van de andere. Ik wilde eigenlijk iets dat direct werkte en dat ik eenvoudig zou kunnen gebruiken waar ik ook was. Mijn DA drogist adviseerde mij Noviral, dat is 100% natuurlijk. Het zorgt niet voor gewenning of iets dergelijks. En die hondenallergie waar ik normaal mede gevoelig voor ben, die pak ik gelijk mee met dit spul. Top!

Debbie

Noviral-hooikoorts-uitverkocht-2022

Noviral kopen bij G&W

9,99

Vermindert niezen en jeukende ogen bij hooikoorts

  • Werkt snel en effectief
  • Vormt een barrière tegen verdere irritatie
  • 100% natuurlijk, geen gewenning
  • 200 verstuivingen (voldoende voor 30 dagen)

Noviral-hooikoorts-uitverkocht-2022

Noviral kopen bij Da drogist

9,99

Vermindert niezen en jeukende ogen bij hooikoorts

  • Werkt snel en effectief
  • Vormt een barrière tegen verdere irritatie
  • 100% natuurlijk, geen gewenning
  • 200 verstuivingen (voldoende voor 30 dagen)

Wie kan Noviral Anti-Allergie Spray gebruiken?

Noviral Anti Allergie Spray (medisch hulpmiddel) is geschikt voor volwassenen (ook tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode) en kinderen vanaf 3 jaar onder toezicht van een volwassene.

Ingrediënten:

Natuurlijk cellulosepoeder (plantaardige oorsprong), pepermuntpoeder.