Gebruik Noviral

Hoe werkt Noviral Anti Allergie Spray?

Noviral Anti Allergie Spray bevat twee natuurlijke ingrediënten: cellulose poeder van plantaardige oorsprong (98,5%) en pepermunt poeder (1,5%). Na inhalatie vormt het een natuurlijk onzichtbaar gel laagje aan de binnenzijde van de neus. Hierdoor ontstaat een fysische barrière die verhindert dat allergenen zoals pollen of stof het lichaam via de neusslijmvliezen binnendringen. Studies hebben aangetoond dat door het versterken van neusslijm, het mogelijk is om de symptomen van hooikoorts en allergische rhinitis te voorkomen, of de duur ervan te verminderen.

Noviral Anti Allergie Spray is heel eenvoudig in het gebruik en werkt binnen enkele minuten. Zowel het toedieningsmechanisme in de flacon als wel de formule van de ingrediënten zijn gepatenteerd.

Langdurig gebruik

Voor een langdurige bescherming kan de spray 3 tot maximaal 6 maal per dag gebruikt worden. Indien er zich continu een laagje poeder (gel) aan de binnenkant van de neus bevindt, blijft de fysische barrière in tact en kan het allergeen niet binnendringen via de neusslijmvliezen.

Hierdoor geeft het lichaam geen histamine af en worden allergische reacties als niezen, een lopende neus en jeukende ogen voorkomen. Noviral Anti Allergie Spray geeft geen gewenning.

Zo eenvoudig is het

Eerst even 2 x met de flacon op een tafel tikken om de poeder goed los te maken. Daarna 1 x sprayen per neusgat en dat zorgt ervoor dat het poeder zich snel verdeelt over het bovenste gedeelte van de luchtwegen en sinussen en een aantal uren effectief blijft.

Gebruik Noviral Anti Allergie Spray - Hoe werkt het tegen hooikoorts?